Spild af liv!
Af Àsa
At sidde og spille foran en skærm, er simpelthen ikke andet, end spild af liv!

Hvis jeg skal være helt ærlig, er det, at spille computerspil eller videospil helt vildt spild af tid. Altså det er jo vildt usundt, at sidde foran en skærm hele dagen. Desuden får man jo ikke noget som helst ud af det. Det er jo helt vildt let at bruge en hel dag på kun at sidde, og spille. Der er mange, både drenge og piger, der sagtens kan bruge en hel weekend på at spille Battlefield, World of Warcraft, Borderlands eller Call of Duty. Eller Assassin’s Creed for den sags skyld.

Der er da også alt for mange slags spil at spille, og for mange konsoller man kan spille alle sine spil på. Selvom dem jeg ser mest kun er Playstation, Xbox og Wii, så er der jo mange flere, som jeg der ikke spiller, ikke kender til. Der er jo også flere hundrede forskellige spil og spilserier, som man kan spilde sin tid på. De skulle i stedet gå ud og få sig et liv og være sammen med andre mennesker på deres egen alder!

For de fleste på min alder, er ovenstående sort snak. Jeg ville blive lynchet, hvis drengene i klassen læste det. De er jo ikke helt åndsforladte og måske de har ret i, at det kunne være godt at spille? Specielt i de spil, hvor man skal spille i “leagues”. Spillene, hvor man skal have en gruppe eller det hold for at spille, kunne vel gå under gruppearbejde og måske endda lære dem noget, som de vil kunne bruge senere? Men på en arbejdsplads dur det jo ikke at snakke i forkortelser, eller komme med den ene sviner efter den anden.